19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Mii de oameni, cupluri premiate și concert “Lăutarii” la Zilele Darabaniului FOTO&VIDEO

Joi după amiază au debutat Zilele orașului Darabani, un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Darabani. Pe stadionul din Darabani s-au adunat mii de oameni pentru a socializa, pentru a se distra și mai ales pentru a urmări spectacolul orchestrei Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros.

Ediția din acest an a Zilelor Darabaniului a debutat cu un spectacol al ansamblului Stejărelul, condus de profesorul Mirel Dascălu, după care primarul Alin Gîrbaci a premiat cele 38 de cupluri care în 2023 aniversează 50 de ani de la căsătorie. Ajutat de prefectul Sorin Cornilă și un parlamentar botoșănean, primarul orașului Darabani a oferit “cuplurilor de aur” câte o diplomă, o floare și un premiu în bani.

Între timp, pe scenă a urcat orchestra Lăutarii din Republica Moldova care a susținut un spectacol maraton în fața a peste 3000 de oameni veniți atât din Darabani cât și din comunele învecinate.

Zilele Darabaniului vor continua astăzi cu o serie de activități dedicate copiilor iar spre seară va fi un nou spectacol în care vor cânta Nelu Vlad – Azur și Satoshi din Rep. Moldova.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA