-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Mii de botoșăneni au petrecut Revelionul în stradă FOTO&VIDEO

Vremea bună i-a făcut pe botoșăneni să iasă din case și să petreacă Revelionul 2019 în centrul municipiului. Chiar dacă organizatorii nu au adus artiști aflați în topurile muzicale românești, spectacolul a fost apreciat de miile de botoșăneni.

La fel ca la majoritatea evenimentelor organizate în ultimii ani de primărie, bugetul a fost unul de criză. Nu s-au putut aduce nume mari din muzica românească dar s-a preferat un spectacol cu mulți artiști locali.

Fetele din Botoșani și Francisca au încălzit publicul iar Gelu Graur a făcut un show total cum nu ar fi făcut mulți artiști consacrați.

Fostul semifinalist de la Vocea României a avut câteva mesaje cu un puternic impact, a cântat melodii din anii ’80 – ’90 care erau cunoscute inclusiv de copii de 13-14 ani, a coborât de pe scenă și i-a salutat pe cei aflați în primele rânduri iar pe final a dedicat o melodie celor care au rude și prieteni plecați la muncă în străinătate.

Înainte de miezul nopții, pe scenă a urcat SHIFT, un tânăr aflat pe val în muzica românească, care a avut mai multe colaborări cu Connect-r, Ioana Ignat sau Ruby și care este foarte apreciat de adolescenți.

La trecerea dintre ani, botoșănenii au avut parte de un foc de artificii după care pe scenă a urcat Paula Seling și i-a făcut botoșăneni să rămână în stradă până după ora 1.00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA