14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Mii de botoşăneni au aflat că nu mai primesc ajutoarele UE promise înaintea primului tur al alegerilor prezindeţiale

florin turcanu24oct

Cu câteva zile înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale, zeci de mii de botoşăneni au primit nişte cupoane, în baza cărora urmau să meargă şi să-şi ridice ajutoarele oferite de către Uniunea Europeană.

Mulţi dintre ei au aflat între timp să trebuie să dea înapoi cupoane dar nici ajutoarele nu le vor mai vedea. Reprezentanţii ACL acuză că PSD-ul i-a păcălit pe oameni cu aceste cupoane care nu au nicio valoare.

„Îi rog pe domnii de la PSD să meargă şi să ridice toate cupoanele pe care le-au distribuit prin Poşta Română, în judeţul Botoşani. În comuna Vorniceni au distribuit 4800 de cupoane la 1100 de familii. Deja cetăţenii vin la primării şi solicită dreptul lor. Acest program este derulat de şase ani de Consiliul Judeţean Botoşani, prin fonduri europene. Avem o adresă de la Ministerul Muncii prin care cere tuturor primăriilor şi direcţiilor din judeţ să retragă cupoanele de la populaţi pentru că s-a făcut o greşeală iar persoanele respective nu îndeplinesc condiţiile pentru a primi acele ajutoare”, a declarat Florin Ţurcanu, co-preşedinte ACL Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA