9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Mihai Ţurcanu: „Domnul Dolineaschi trebuie să ştie că Florin Ţurcanu este un stâlp al PNL-ului în România”

News Candidatul PNL la alegerile Europarlamentare i-a răspus liderului PSD Andrei Dolineachi, într-o conferinţă de presă care a avut loc, astăzi, la sediul Partidului Naţional Liberal. Mihai Ţurcanu a spus că spre deosebire de PSD, PNL Botoşani are oameni capabili pentru a conduce instituţii importante.

„Domnul Dolineaschi trebuie să ştie că Florin Ţurcanu este un stâlp al PNL-ului în România dar asta nu înseamnă că îşi doreşte să mazilească anumite persoane din cadrul PNL-ului pentru a face loc fratelui Mihai Ţurcanu. Această hotărâre nu a fost luată de Botoşani, de Mihai Ţurcanu sau de Florin Ţurcanu. A fost luată de Biroul Politic Naţional care a considerat la acea veme că poate exista o problemă”, a spus Mihai Ţurcanu care a adăugat:

„Filiala PNL Botoşani a avut capacitatea să trimită acolo oameni ca Mihai Ţurcanu, Bogdan Dăscălescu, Ovidiu Airimiţoaie sau Ionică Nechifor. Noi am mers în echipă. Nu a mers Mihai Ţurcanu de unul singur ca să-şi facă poftele personale. Am mers pentru a demonstra că Botoşaniul are oameni capabili, care să reprezinte cu demnitate şi mândrie. Din câte ştiu eu, domnul Andrei Dolineachi, prin PSD-ul pe care îl conduce, nu a fost capabil să trimită nici măcar un consilier, în cadrul unui minister”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA