3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Mihai Ţurcanu: „Credeţi că dacă nu era Florin Ţurcanu, eu nu făceam politică? Dacă eram fratele mai mare, eram eu într-o altă funcţie decât sunt astăzi”

 

News Mihai Ţurcanu consideră că a ajuns să fie candidatul PNL la alegerile europarlamentare datorită rezultatelor sale şi fratele său nu are prea multe merite. El susţine că activitatea desfăşurată la ANSVSA i-a determinat pe liderii PNL să-l includă pe lista pentru europarlamentare.

„Credeţi că dacă nu era Florin Ţurcanu, eu nu făceam politică? Avem aceeaşi mamă şi acelaşi tată, avem aceleaşi pasiuni. Dacă eram fratele mai mare, eram eu într-o altă funcţie decât sunt astăzi. Mi-am văzut lungul nasului la nivel de Botoşani. În momentul în care am primit această şansă la nivel naţional, am mers şi am demonstrat că pot face lucruri pe care nu puteam să le fac la Botoşani. PNL nu avea un om activ pe ceea ce înseamnă DSVSA Botoşani”, a afirmat Mihai Ţurcanu.

„În afară de a fi fratele lui Florin Ţurcanu, cu care mă mândresc, eu sunt medicul veterinar Mihai Ţurcanu, un om care în 2008-2009 a ocupat funcţia de director la Protecţia Consumatorului, medic veterinar timp de 12 ani la DSVSA Botoşani, secretar de stat şi preşedinte ANSVSA în 2012-2013, consilier al primului ministru şi vicepreşedinte ANPC. Preşedintele Crin Antonescu, Biroul Politic Naţional, colegii mei din regiunea Nord-Est, m-au susţinut pentru această candidatură tocmai pentru profesionalismul de care eu am dat dovadă la conducerea ANSVSA. Este o instituţie cu 5600 dee funcţionari publici şi peste 3000 de colaboratori. Peste 8000 de oameni au fost coordonaţi de către mine. Un om care conduce o astfel de instituţie, cu un buget de peste 150 de milioane de euro are destulă expertiză să fie candidat şi să reprezinte România la Parlamentul European”, a mai afirmat Mihai Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

115 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA