20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Mihai Tincu: „Îl cunosc bine pe domnul Sorescu. În mod sigur se va putea colabora”

Tincu Mihai 512

Social democratul Mihai Tincu susţine că odată cu instalarea lui Gheorghe Sorescu la conducerea Consiliului Judeţean, colaborarea dintre această instituţie şi primăria municipiului Botoşani va deveni una normală.

 

Consilierul local consideră că disputele din ultimii doi ani şi jumătate dintre Ţurcanu şi Portariuc nu au avut niciun efect pozitiv pentru municipiul sau judeţul Botoşani.

„Îl cunosc bine pe domnul Sorescu. Nu ştiu ce va fi dar în mod sigur se va putea discuta, colabora. Chiar dacă nu avem aceleaşi idei şi soluţii dar se va putea discuta. Am fost aleşi şi suntem obligaţi să discutăm şi să găsim soluţii, nu să facem demonstraţii de declaraţii şi să arătăm care e mai grozav. Cel puţin din acest punct de vedere, vom avea un dialog civilizat cu domnul Sorescu şi cu PNL-ul. Vor mai fi şi divergenţe dar nu cred că va mai fi rigiditatea şi încăpăţânarea care a existat până acum. Până la urma urmei, Ţurcanu a fost ales şi de noi. Lucrurile s-au stricat iar oamenii şi-au dat seama. Faptul că s-a întâmplat treaba asta cu Ţurcanu, e un lucru neplăcut. Nu are nimeni nicio vină decât el şi ceea ce a fost acolo. Nu cred că trebuia să se ajungă aici. Era mai onorabil să facă pasul înapoi după condamnarea din decembrie. Ce ne-a trebuit nouă lupta asta cu Ţurcanu? Cine a avut ceva de câştigat? Suntem trecători în politică, trăim în oraşul ăsta şi avem nevoie de relaţii normale”, a spus Mihai Tincu.

În plus, consilierul local Mihai Tincu spune că îşi doreşte o colaborare mult mai bună între primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean precum şi o colaborare între parlamentarii PSD şi cei de la PNL pentru a rezolva problemele importante ale zonei.

„Nu avem de împărţit o lume. Sunt nişte chestiuni care trebuie rezolvate, de a lega judeţul de ţară. Am făcut drumul spre Suceava şi mai avem de făcut drumul spre Iaşi. Lumea ne cunoaşte că avem echipă în divizia A şi acum se pune problema să participăm în Europa League. E un lucru important. Am colegi în toată ţara şi îmi face plăcere când am ocazia să discut cu ei despre fotbal. Am ce spune. Oraşul în care trăiesc este cunoscut în ţară pentru lucrurile bune”, a mai spus Mihai Tincu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA