8.7 C
Botoșani
joi, 23 martie 2023

Mihai Tincu a câștigat detașat alegerile în PSD Botoșani

Social democrații din Botoșani s-au adunat astăzi dimineață la restaurantul unui hotel pentru a-și alege conducerea Organizației Municipale PSD. Bătălia s-a dat între reprezentantul taberei Federovici și reprezentantul taberei Macaleți.

În bătălia pentru funcția de președinte s-au înscris consilierul local Mihai Tincu și consilierul județean Sergiu Marian. Primul a fost susținut de senatorul Doina Federovici, președintele interimar al Organizației Județene PSD, de deputații Marius Budăi și Costel Lupașcu dar și de mulți directori de instituții dinBotoșani. Al doilea, a avut susținerea lui Costică Macaleți, președintele Consiliului Județenea, precum și a parlamentarilor Răzvan Rotaru și Tamara Ciofu. Așa cum era de așteptat, Mihai Tincu a câștigat alegerile cu 87 de voturi în timp ce Sergiu Marian a obținut 41 de voturi.

Pe data de 13 octombrie sunt programate alegerile în cadrul Organizației Județene PSD Botoșani unde favorită este Doina Federovici. În acest moment, nu se știe dacă ea va avea vreun contracandidat deoarece șansele lui Macaleți și a celor din tabăra lui sunt mici. În plus, Doina Federovici are susținerea lui Liviu Dragnea și a celor din actuala conducere a PSD.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here




























ULTIMA ORA