2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Mihai Teja: “Vreau să am o discuție cu domnul Valeriu și vedem după aceea”

După înfrângerea de la Mioveni, Mihai Teja a lăsat de înțeles că va pleca de la FC Botoșani. El a declarat că după meciul de luni cu Hermannstadt, va avea o discuție cu Valeriu Iftime și se va trage linie.

Cât privește jocul de la Mioveni, Mihai Teja nu s-a arătat foarte nemulțumit de prestația elevilor săi. El a spus la Orange Sport că a vrut să-i vadă pe jucătorii care au jucat mai puțin în acest sezon.

“Nu am făcut un joc rău, numai că ne-au surprins pe contraatac în ultimele minute. Nu am reușit să ne repliem foarte rapid și ăsta a fost golul. Am încercat, am încercat să dăm goluri, am avut și anumite ocazii, nu am fructificat, nu am fost foarte clari în fața porții, în ultimii 20 de metri. Din păcate, e înfrângere și e dureroasă. Ăsta este fotbalul, mergem mai departe. Sunt doi-trei jucători care au venit acum și am vrut să-i văd, au jucat și câțiva jucători care au apărut mai puțin. Știu că au calitate și era normal să-mi doresc mai mult. În ultimele 15-20 de minute am vrut să dăm gol, am încercat să câștigăm meciul pentru că un egal nu cred că ne ajuta foarte mult”, a spus Mihai Teja care a mai precizat că încă sunt șanse la play-off:

“Suntem acolo, toate echipele sunt acolo, este o diferență de patru-cinci puncte. Două-trei victorii te duce mai sus. Sunt șanse (n.r. șanse la play-off), sunt câteva puncte, distanță mică între echipe, mai sunt multe meciuri de jucat. Ideea e că trebuie să ne trezim repede și să câștigăm meciuri”.

Pentru FC Botoșani urmează meciul de luni cu Hermannstadt după care se va întrerupe campionatul până la începutul lunii decembrie.

“Când pierzi nu se liniștesc apele. Când câștigi se liniștesc apele. E clar că trebuie să am o discuție cu domnul Valeriu și vedem în continuare. O discuție despre situația actuală, trebuie să tragem linie și vedem. Mai e un meci și vedem despre ce e vorba”, a spus Mihai Teja.

Întrebat dacă vrea să renunțe, tehnicianul a afirmat: “Deocamdată nu. Vreau să am o discuție cu domnul Valeriu și vedem după aceea”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA