17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Mihai Teja: “Sunt adeptul jocului ofensiv, îmi place ca echipa mea să aibă mingea, să domine adversarul”

FC Botoșani va fi o echipă  ofensivă și în mandatul lui Mihai Teja. Noul antrenor spune că va încerca să formeze o echipă care să aibă posesia, să domine adversarul și să-și creeze multe ocazii de gol.

Mihai Teja susține că rezultatele sunt cele mai importante dar în același timp consideră că  doar printr-un joc ofensiv, cu multe ocazii și goluri, oamenii vor reveni pe stadion.

“Sunt adeptul jocului ofensiv, îmi place ca echipa mea să aibă mingea, să domine adversarul din punct de vedere al jocului. Într-adevăr trebuie să ai un echilibru, primează rezultatul dar îmi doresc ca rezultatele bune să vină prin prisma jocului. Îmi doresc să avem un joc ofensiv, un joc plăcut ochiului. Este foarte important pentru comunitate și pentru suporterii care vin la stadion. Spectacolul este foarte important. Noi am uitat de acest lucru în fotbalul din România și ne gândim doar la rezultat. De aceea, suporterii nu mai sunt aproape și ne îndepărtăm de lumea civilizată. Ca să câștigi, trebuie să joci fotbal”, a spus Mihai Teja.

“Îmi doresc să continui cu sistemul 4-3-3 și apoi derivatele care pot să apară din acest sistem. Sistemul principal va fi 4-3-3 pentru că este mai ofensiv și se poate schimba mai ușor”, a adăugat noul antrenor al FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA