Mihai Ţâbuleac: “Nu avem nicio idee preconcepută în ceea ce priveşte colaborarea după 5 iunie. Vom putea colabora cu toţi”

0
493

pmp

Liderii Partidului Mişcarea Populară şi-au anunţat intenţia de a colabora cu toate partidele care vor trece pragul electoral şi că “nu vor face opoziţie de dragul opoziţiei”. Mihai Ţâbuleac, liderul PMP Botoşani, nu exclude nici măcar o colaborare cu Partidul Social Democrat.

“Nu mai spunem că obiectivul nostru este 10-12% la alegerile locale. Scopul nostru este să le câştigăm. Este greşit să porneşti la drum cu ideea să te clasezi pe locul doi sau trei. Suntem convinşi că vom beneficia de sprijinul cetăţenilor.

Noi nu intrăm într-o alianţă electorală pentru alegerile din 5 iunie. Am intrat în arena politică pentru a oferi o alternativă vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplă până acum în politică şi administraţie. S-au făcut multe greşeli. E nevoie de o schimbare. Am venit cu o ofertă electorală. După 5 iunie, vom colabora cu celelalte formaţiuni politice care vor trece pragul şi vom contribui la formarea majorităţilor şi la desemnarea membrilor în executiv. Nu avem nicio idee preconcepută în ceea ce priveşte colaborarea după 5 iunie. Vom putea colabora cu toţi. Ne va interesa cine sunt oamenii propuşi să participe la activitatea executivă. Nu plecăm la drum cu gândul că vom colabora cu un partid sau altul. Vor deveni partenerii noştri doar dacă vor ieşi în faţă cu oameni valoroşi. Va conta omul. Vom sprijini proiectele bune pentru comunitate, indiferent de unde vin. Nu vom face opoziţie de dragul opoziţiei”, a declarat Mihai Ţâbuleac.