2.3 C
Botoșani
vineri, 3 februarie 2023

Mihai Roman 2 vrea să marcheze minim 15 goluri în acest sezon

Atacantul Mihai Alexandru Roman vrea să revină la forma din sezonul 2014/2015 când a marcat 16 goluri, a fost al doilea golgheter al campionatului și a prins în transfer în Olanda, la NEC Nijmegen.

Mihai Alexandru Roman a fost suspendat în primele trei etape din acest sezon. A intrat titular în meciul din etapa trecută contra formației Farul Constanța și a reușit să marcheze după doar cinci minute. El spune că este într-o formă bună și își dorește să marcheze și pe terenul campioanei, în partida de duminică.

“Sunt bucuros că am revenit cu gol, era foarte important pentru mine. Nu este ușor să faci o perioadă de pregătire și să te gândești că nu poți să joci în primele trei meciuri. Mi-a fost greu dar este o învățătură de minte și cu siguranță nu voi mai trece prin așa ceva. Ne așteaptă un meci greu cu CFR, și-au ridicat nivelul de joc chiar dacă au început mai greu campionatul. Este o echipă experimentată, o echipă obișnuită cu câștigarea campionatului. Noi suntem încrezători, am făcut un joc bun cu Farul și sunt convins că vom scoate maxim din acest meci”, a spus Mihai Alexandru Roman.

Atacantul în vârstă de 30 de ani vrea să reediteze sezonul 2014/2015 când a marcat 16 goluri pentru Pandurii Tg. Jiu și a fost al doilea golgheter al campionatului.

“Îmi doresc să fac meciuri foarte bune, să marchez cât mai mult. Mi-am propus să marchez 15 goluri în acest sezon, chiar și assist-uri… Dacă îmi fac treaba cât mai bine, avem toți de câștigat”, a mai spus Mihai Alexandru Roman.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA