26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Mihai Ciobanu: “Orice este legat de club este în sarcina lui Marius” VIDEO

Mihai Ciobanu a revenit la FC Botoșani după 12 ani. De această dată, el va fi antrenor principal doar în acte deoarece Marius Croitoru nu are licența Pro pentru a putea antrena în Liga1.

Mihai Ciobanu se va ocupa mai mult de echipa satelit care joacă în liga a 3-a dar și grupele de copii și juniori. La reunirea lotului, Mihai Ciobanu a fost rezervat în declarații.

“Deocamdată nu mi s-au trasat sarcinile. Este o practică, Marius nu are licența Pro. Am acceptat să vin aici, mai departe vedem. Pas cu pas o să ne trasăm sarcini de la conducere către echipă. Implicarea mea va fi prin sfaturile pe care i le voi da lui Marius dar mai cu seamă la echipa a doua și la centrul de copii. FC Botoșani împreună cu Iași țin stindardul Moldovei. Vedeți că toate echipele s-au prăbușit, începând cu Galațiul meu. Aici am întâlnit oameni serioși care știu cum trebuie făcute lucrurile și bravo lor. Deocamdată, orice este legat de club este în sarcina lui Marius și a celorlalți antrenori”, a spus Mihai Ciobanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA