10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Mihai Ciobanu nu mai este doar antrenorul din acte: “De ieri m-am implicat mai mult. Să plece acum…”

După înfrângerea cu 8-0 de la Constanța, Valeriu Iftime a decis ca Mihai Ciobanu să se ocupe de pregătirea echipei pentru meciul cu FC SB din Cupa României și pentru cele două meciuri din campionat care se vor juca în această lună.

Mihai Ciobanu a revenit la FC Botoșani pentru a fi antrenorul din acte deoarece Marius Croitoru nu avea licența Pro. A rămas în cadrul clubului și în acest sezon iar după eșecul de la Constanța, Valeriu Iftime i-a cerut să se ocupe de pregătirea echipei.

“Mi-a cerut să mă implic mai mult și de ieri, alaltăieri m-am implicat mai mult”, a spus Mihai Ciobanu care nu pare dispus să mizeze pe câțiva jucători străini care s-au făcut de râs în ultimele meciuri.

“De ieri am adus în cadrul lotului doi juniori, pe lângă ceilalți jucători U21 care au jucat foarte puțin. Vor fi în lot. Dacă jocul ne va da posibilitatea, o să-i introducem fără nicio problemă”, a mai spus antrenorul echipei FC Botoșani.

În pauza din această iarnă, vor fi multe schimbări în lotul echipei FC Botoșani. Niciunul dintre jucătorii străini veniți în această vară nu a confirmat și probabil vor pleca.

“Cui nu-i este gândul la FC Botoșani, să plece acum, peste cinci minute, peste o oră. Cât mai repede. FC Botoșani nu este în postura să facă figuri, să fie mofturoasă. FC Botoșani nu a fost niciodată un club cu mofturi. La FC Botoșani trebuie să vii să muncești. Dacă ai șansa să sari bine pe trambulină și să zbori la o echipă mai titrată și cu posibilități financiare mult mai mari, foarte bine ție  și clubului. Sub nicio formă nu se accept ca unul, altul, să trateze superficial FC Botoșani. Nu există nicio listă neagră dar noi vedem, analizăm și la final o să stăm de vorbă cu fiecare. Vedem dacă drumurile noastre rămân împreună sau se despart. Cine vine la Botoșani trebuie să știe că este un club mic, nu oferim foarte mult dar oferim posibilitatea multora de a relansa cariera sau de a face carieră. Uitați-vă câți jucători au venit la noi și au plecat pe cai mari. Echipa i-a ridicat”, a mai afirmat Mihai Ciobanu.

“Nu avem nicio justificare”

Înfrângerea cu 8-0 de la Constanța nu va fi uitată foarte ușor iar Mihai Ciobanu spune că nu este nicio justificare pentru modul cum s-a prezentat echipa.

“Venim după un catastrofic rezultat pe care ni l-am asumat noi, jucători, antrenori, cei care activăm la club. Nu ne simțim bine, nu avem nicio justificare pentru că a pierde la un așa scor, nu există justificare. Avem în spate un oraș, un club, care a făcut pași importanți în ultimii ani și trebuie să fim toți mult mai responsabili. La fotbal, meciul următor îți dă posibilitatea de a șterge dar e foarte greu de șters așa ceva”, a precizat antrenorul principal al FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA