16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Mihaela Huncă este membru Pro România cu acte în regulă: „Am simțit că PSD nu mai este în matca sa firească”

Mihaela Huncă, fostul deputat PSD Botoșani, a devenit de astăzi membru al Partidului Pro România. Ea a demisionat din Partidul Social Democrat și a trecut la formațiunea condusă de Victor Ponta.

„Mai multe au fost. În primul rând modul de conducere. Ne-am abătut foarte mult de la proiectele botoșănenilor, lucruri pe care noi le-am promis. Sunt foarte multe proiecte blocate sau care nu au mai continuat. La mine, decizia nu a fost într-o zi. Încă de anul trecut am avut discuții cu cei din conducerea partidului, la nivel central. Am crezut că prin anumite semnale, demisia din funcția de secretar executiv… Când am văzut că sunt multe proiecte blocate, am demisionat din funcția de secretar al comisiei de învățământ. Când am semnalat că un partid nu trebuie să se conducă într-un mod autocratic, mi s-a spus că nu asta este prioritar. Erau aceste certuri interminabile de la nivelul partidului și am decis să plec. Am simțit că PSD nu mai este în matca sa firească”, a declarat Mihaela Huncă.

Victor Ponta a spus că la începutul mandatului său de prim-ministru i-a oferit Mihaelei Huncă funcția de secretar de stat în Ministerul Educației dar aceasta a refuzat.

„Imediat ce am devenit prim-ministru, am vrut să numesc ministru adjunct secretar de stat la Educație, o doamnă din Botoșani. acea doamnă a venit până la București, s-a întâlnit cu mine și mi-a zis: nu vreau să fiu secretar de stat. Vreau să mă ocup de județ. Viața ne-a adus din nou împreună. Nu-mi amintesc de altcineva care să-mi spună că nu vrea la București în funcție mare ci vrea în județ să facă treabă. Spune foarte mult despre doamna Huncă”, a afirmat Ponta.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA