10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Mihaela Huncă a făcut o declaraţie care îl va enerva la culme pe „Împăratul” Florin Ţurcanu

hunca mihaela512

Prezentă la emisiunea Dialog Deschis de la TeleM, Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general al IŞJ Botoşani a făcut o declaraţie care îl va enerva la culme pe Florin Ţurcanu. Aceasta a vorbit despre o promisiune neonorată a preşedintelui Consiliului Judeţean.

„L-am susţinut pe domnul Ţurcanu şi regret că l-am susţinut. Vreau să-mi cer scuze faţă de toţi cei pe care i-am convins să-l voteze. În primul rând mă refer la ceea ce înseamnă şcoală. Unul din obiectivele prioritare trebuia să fie asigurarea ca toate şcolile să aibă autorizaţie sanitară de funcţionare.

În septembrie 2013, 60% dintre şcolile judeţului Botoşani aveau autorizaţie sanitar veterinară. Nu au apă curentă şi nu au grupuri sanitare adecvate. Am încercat să spun celor de la nivel judeţean că se poate face inclusiv un program la nivelul Consiliului Judeţean pentru sprijinul acelor şcoli. Mai sunt şi acele consilii locale dar sunt destule comunităţi sărace. Sunt şi primării care s-au implicat. Sper ca în această vară să se găsească fonduri astfel încât să existe condiţii normale în fiecare şcoală din judeţul Botoşani”, a spus Mihaela Huncă, insper şcolar general al IŞJ Botoşani.

Mihaela Huncă şi Florin Ţurcanu au avut loc mai multe schimburi de replici. Preşedintele Consiliului Judeţean s-a enervat şi a atacat-o pe şefa IŞJ pe motiv că intenţiona să închidă o gădiniţă din comuna Suliţa. Ulterior, Florin Ţurcanu a avut mai multe declaraţii care o vizau pe social democrata Mihaela Huncă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA