1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Încă un spaniol transferat de FC Botoşani. Miguel Carralero: “În Spania, liga a doua este puternică dar nu se compară cu Liga 1 din România”

Miguel Carralero

FC Botoşani a mai achiziţionat încă un jucător spaniol care deja se află în cantonamentul de la Gura Humorului. Miguel Carralero vine din liga a III-a spaniolă şi consideră că transferul la FC Botoşani poate fi o rampă de lansare pentru el.

„Pe langa faptul ca este o echipa din prima liga, FC Botosani a jucat anul trecut si in Europa League si asta este important pentru orice echipa. Este o liga competitiva si colegii mei care sunt aici mi-au zis ca este o liga buna si de asta am ales sa joc in prima divizie. M-am acomodat mai usor pentru ca printre jucatori sunt si colegi spanioli, este si Gonzalo si aproape toti inteleg spaniola, vorbesc in engleza si asta ma ajuta sa ma acomodez mai bine. Vreau sa muncesc si ma gandesc ca urmeaza cele trei partide din retur care sunt importante. Vreau sa muncesc mult si sa cresc ca fotbalist aici. Despre fotbalul din Romania pot sa spun ca l-am urmarit la televizor si pe youtube si Liga 1 mi se pare o liga buna, tehnica si seamana cu liga secunda din Spania si se vede ca e un fotbal bun. Pentru orice fotbalist, sa joci in prima liga si sa joci si in cupele europene este foarte important. In Spania, liga a doua este puternica dar nu se compara cu Liga 1 din Romania”, a declarat Miguel Carralero.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA