1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti

 

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 8.800 de ţigarete, ascunse în portierele din spate ale unui microbuz.

În data de 24 martie, în jurul orei 15.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Andrei G., cetăţean moldovean în vârstă de 31 de ani, posesor al unui permis de mic, conducând un microbuz marca Ford, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra microbuzului.

În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit ascunsă şi nedeclarată în portierele din spate ale microbuzului cantitatea de 8.800 ţigarete marca Winston, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 1.980 lei, şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar permisul de mic trafic eliberat pe numele lui Andrei G. a fost anulat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA