0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Mesajul senatorului Doina Federovici la ieşirea de la urne

psd alegeri (2)

Astăzi, românii au ieşit la vot pentru a schimba cursul vieţii lor şi cursul României. Cei 10 ani de scandaluri, conflicte şi obstacole puse în calea ţării noastre şi-au lăsat amprenta asupra noastră, a tuturor românilor. Suntem obosiţi şi deziluzionaţi de un preşedinte care nu a reuşit să ne reprezinte cu demnitate.

Românii vor linişte, prosperitate, să fie reprezentaţi cum se cuvine în lume. Românii vor un nou model de preşedinte, unul care să schimbe parcursul ţării noastre.

Votul de astăzi a arătat că acest preşedinte nu poate fi decât Victor Ponta.

Victor Ponta va fi  preşedintele drept şi bun pe care românii îl aşteaptă, preşedintele care va uni toţi românii sub acelaşi ideal – o Române mândră, puternică în Europa şi peste tot în lume!

Militanţilor, simpatizanţilor, membrilor noştri şi tuturor botoşănenilor care au votat astăzi pentru Victor Ponta le mulţumesc! Fără munca militanţilor noştri care au străbătut judeţul timp de o lună nu am fi putut să convingem atâţia botoşăneni să  iasă la vot.

Tot lor le transmit că bătălia nu este încă câştigată. Pe 16 noiembrie, în turul II ne mobilizăm şi mai puternic, luptăm şi mai aprig şi dovedim încă o dată că PSD este cel mai puternic partid din România.

Adversarilor noştri politici le transmitem că nu ne lăsăm intimidaţi de tacticile lor de manipulare, fraudare şi obstrucţionare a exercitării dreptului la vot.

Mulţumesc încă odată botoşănenilor pentru votul lor şi îi chem pe toţi la vot în 16 noiembrie să voteze pentru Victor Ponta, viitorul preşedinte al României!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA