20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Mesaje tulburatoare din partea colegilor Ioanei, fata gasita fara suflare intr-un apartament. „Ne vom aminti mereu acel chip angelic, acel copil plin de viata care a fost Ioana”

ioana economic

Colegii si prietenii Ioanei au ramas ingroziti cand au aflat ca fata cu sufletul bland si bun nu mai este printre ei. Pe un cont de socializare, acestia si-au exprimat in cuvinte regretele. Iata cateva dintre mesajele postate de cei care au cunoscut-o pe Ioana, eleva in clasa a IX-a la Colegiul Economic „Octav Onicescu”din  municipiul Botosani:

„Dumnezeu sa te ierte ,draga mea! Te cunosc de mica si nu m-am gandit vreodata ca poti sa faci asta ,ne jucam impreuna cu papusile si acum ai uitat sa privesti partea cea colorata a lucrurilor. Ai lasat in urma o familie pentru care ai fost totul. Te-ai inchis in tine si nu ai vrut sa ne spui nimic. Imi pare nespus de rau si o sa imi lipsesti . Condoleante familiei tale!”

„Dumnezeu sa te ierte suflet bun!Dumnezeu sa te odihneasca, nu te vom uita niciodata, te voi purta mereu in gandul meu oriunde voi fi si orice se va intampla!

„Ne vom aminti mereu acel chip angelic,acel copil plin de viata care a fost Ioana Drobota!

Dumnezeu sa te ierte! Sa ai parte de liniste acolo unde ai ajuns! Condoleante celor ramasi in suferinta!”

„Dumnezeu sa te ierte copile!Ioana, Dumnezeu sa te ierte. E de necrezut ceea ce ai facut.

Numai Dumnezeu stie ce a fost in sufletul tau cu adevarat, de ai ales sa faci un asemenea gest.

Dumnezeu sa te ierte, draga copila! Sa iti fie tarana usoara.”

Nu stiu cum sa putut intampla asa ceva , ai fost o buna prietena.

”Cine sunt eu?  Eu sunt acea fata timida,pe care orice lucru marunt o poate rani.

Eu sunt cea care si cu lacrimi in ochi insista ca e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecata de cei care nici numele nu mi-l stiau… Si poate ca sunt mica,ciudata,diferita si complicata. Dar daca plec,imi vei simti lipsa…”. , asta ai spus in februarie si uite ca sa si adeverit acuma nu pot invia morti sau face minuni ,dar spun cu mana pe inima ca-mi pare nespus de rau pentru tragedia asta si mai spun sincere condoleate familiei

„Dumnezeu sa te ierte copilas……imi pare rau !!! Ai ales un drum pe care nu exista suferinta, nici durere, dar mult prea devreme!!! Dumnezeu sa te ierte ! Adio copil frumos!”

Fata care ar fi trebuit sa implineasca 16 ani pe 1 iunie, a fost gasita, aseara, fara suflare in apartamentul in care statea in chirie. Descoperirea a fost facuta de un baiat care locuia tot in chirie cu aceasta. Ingrozit, tanarul de 19 ani a sunat la Ambulanta, dar medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Trupul neinsufletit al copilei a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei care va stabili cauza reala a decesului. Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, minora s-a sinucis. Parintii fetei, plecati la munca in strainatate se vor intoarce acasa ca sa-si duca fiica pe drumul fara intoarcere.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA