MESAJE şi SMS de SFÂNTUL VASILE. URĂRI pentru familie, prieteni şi colegi, de ziua numelui

0
461

sf vasile

MESAJE şi SMS de SFÂNTUL VASILE. Pe 1 ianuarie, românii nu sărbătoresc doar Anul Nou, ci şi pe SFÂNTUL VASILE. Multe persoane dragi poartă acest nume, prilej de a-i felicita cu ocazia zilei onomastice. Vă prezentăm o selecţie cu cele mai interesante și orginale MESAJE, SMS-URI și URĂRI de Sfântul Vasile, pe care le puteți folosi în caz că nu aveți inspirație.

MESAJE şi SMS de SFÂNTUL VASILE. Mesaje pentru prieteni, familie şi colegi de SFÂNTUL VASILE:
„Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani, Vasile!”
„Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!”
„Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica!”
„Să știi ce cauți în viața, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile!”
MESAJE şi SMS de SFÂNTUL VASILE. „Astăzi și în fiecare zi, ne găndim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!”
„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!”
„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”
„Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!”
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET