-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Membrii PNL sărbătoresc 24 de ani de la renaşterea liberalismului în România

 

News Ziua de 15 ianuarie are o conotație specială pentru Partidul Național Liberal, pentru liberalismul din România și susținătorii acestuia. În această zi, în urmă cu 24 de ani, se reînființa, după o perioadă grea pentru România și poporul român, Partidul Național Liberal.

Această zi reprezintă renașterea spiritului liberal în România, fiind totodată un moment marcant pentru evoluția liberalismului în țara noastră.

În cei 24 de ani de la reînființare, Partidul Național Liberal și-a recăpătat identitatea și dimensiunea națională pe care le-a avut încă din perioada interbelică, continuându-și rolul de actor esențial în dezvoltarea României.

Partidul Național Liberal este acum, la 24 de ani de la reînființarea sa, mai puternic decât oricând după 1989. Indiferent dacă s-a aflat la guvernare sau nu, PNL a rămas întotdeauna un partid al valorilor, al caracterelor și al luptătorilor.

Partidul Național Liberal a intrat în Uniunea Social Liberală cu o identitate care ține de dimensiunea națională şi de ideologia de dreapta, principii pe care le-a apărat și promovat în deciziile luate de actualul Guvern.

PNL s-a angajat în fața românilor să asigure o guvernare responsabilă și în interesul cetățeanului, ceea ce se și întâmplă, PNL fiind o componentă esențială a actualei guvernări. Ne-am angajat să facem dreptate până la capăt și să construim România puternică și ne ținem de cuvânt.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

97 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA