20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

MEGA SCANDAL la licitaţia de la Teatrul Eminescu. „E ruşinos”

Proiectul de cinci milioane de euro privind reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu stârneşte un nou scandal la primăria municipiului Botoşani. Firma Victor Construct a fost desemnată câştigătoare dar celelalte companii prezente la licitaţii acuză anumite nereguli.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Elsaco consideră că s-au inventat tot felul de lucruri astfel încât această companie să fie declarată neeligibilă.  

„M-au dat afară de la licitaţia de la Teatrul Mihai Eminescu. Chiar nu îi înţeleg pe cei de la primărie cum pot semna un asemenea document. Să mă dea afară pentru că nu sunt eligibil… Ăsta e Botoşaniul. Elsaco nu este capabil să vină la licitaţie într-o asociere cu cea mai mare firmă de construcţii din Suceava? Inventează nişte lucruri. E ruşinos. Este vorba de respectul faţă de noi cei din Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

Compania Elsaco s-a adresat Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor. Acelaşi lucru au făcut şi celelalte companii care au pierdut licitaţia. Foarte probabil, se va ajunge în instanţă iar asta înseamnă că lucrările vor putea demara peste câteva luni sau chiar un an.

În ultima perioadă, firmele omului de afaceri Victor Mihalachi au câştigat mai multe licitaţii oragnizate de primăria municipiului Botoşani. Printre acestea se numără modernizarea străzii Primăverii sau asigurarea pazei în Centrul Vechi. 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA