1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Medicul Adina Alberts: Ivermectina, medicamentul care pune capăt pandemiei 

Adina Alberts susţine că Ivermectina este tratamentul care ar putea pune capăt pandemiei de coronavirus. Medicul a precizat la România Tv că acest medicament s-a dovedit că are beneficii clare în lupta anti-covid.

Medicul Adina Alberts a declarat, marţi seară, la România Tv, că pandemia se va termina doar dacă va fi liberalizat accesul românilor la Ivermectină.

„Din punctul meu de vedere, daca am reusi intr-o buna zi sa liberalizam accesul romanilor la o substanta care s-a dovedit ca are niste beneficii clare in lupta anti-covid, adica ivermectina,  aceasta pandemie se termina.

Sunt interese ca noi sa ramanem restrictionati pe toate partile si sa nu avem acces la cel mai eficient medicament care ar preveni imbolnăvirea, indiferent de tulpina sa mutatia virusului. Am ajuns la limita suportabilitatii”, a spus medicul la România Tv.

Întrebată daca exista o justificare din punct de vedere medical privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, medicul a infirmat.

„Nu ar exista nicio explicatie din punct de vedere medical. Cel mai important lucru care ni se intampla in continuare este ca accesul romanilor la sanatate este restrictionat. Oamenii mor in case din cauza bolilor cronice. Sanatatea noastra este cel mai pretios bun care poate exista”, a mai precizat medicul.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat aproape 5.000 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV 2 în ultimele 24 de ore în România. 93 de persoane infectate cu coronavirus au murit în ultimele 24 de ore. La ATI sunt internaţi 1.126 de pacienţi, cel mai mare număr de pacienţi internaţi la Terapie Intensivă de anul acesta.

Până astăzi, 9 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 835.552 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 767.219 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citește mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA