Medicii de la Pediatrie au solicitat încă de vineri să se furnizeze căldură. Conducerea spitalului a reacţionat abia după postările pe facebook ale mămicilor

0
1002

spital pediatrie

Medicii care lucrează în Spitalul de Pediatrie au solicitat atât vineri cât şi sâmbătă să se furnizeze agent termic dar şefii unităţii medicale au ignorant aceste solicitări. Ulterior, după ce mama unui copil internat în spital a postat pe facebook o fotografie cu un termometru care arăta 15 grade Celsius, managerul Corneliu Mihai a decis să ia măsuri.

Medicul Tamara Ciofu a declarat că vineri a fost de gardă şi a făcut primele demersuri pentru furnizarea agentului termic dar nu s-a luat nicio măsură.

ciofu-tamara“Eu am fost vineri de gardă şi am cerut pe propria răspundere să se furnizeze căldură. Am scris în raportul de gardă că este rece în spital. Mi s-a spus că au un program de două ore dimineaţa, două ore la prânz şi câteva ore seara. Sâmbătă a semnat şi doctoriţa Airimiţoaie să se dea drumul la căldură. Ulterior acea mamă a postat pe facebook, a sunat la Consiliul Judeţean. Şi noi stăm la fel ca pacienţii. Este un discomfort total. După toate acestea, domnul manager a luat măsuri. Ar trebui săptămânal să vină şi să vadă care este situaţia, să citească rapoartele şefilor de secţii şi să nu mai existe rapoarte întârziate. E bine ca domnul manager să vină înainte de a se întâmpla anumite disfuncţionalităţi. Noi solicităm întâlniri mai dese cu conducerea spitalului pentru a se afla din timp anumite lucuri cu care se confruntă fiecare secţie în parte. Am vorbit cu colegii mei şi mi-au spus că problema s-a rezolvat”, ne-a spus medicul Tamara Ciofu.

termometru-pediatrie1

INCREDIBIL. 15 grade în saloanele Spitalului de Pediatrie Botoşani. Copiii stau cu sticle cu apă fierbinte în pat FOTO