0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Medicii americani revin şi în acest an la Botoşani

medici americani la Botosani (3)

Date fiind bunele relaţii pe care le-au avut de-a lungul anilor cu prefectul Costică Macaleţi, medicii din Kansas City l-au anunţat pe reprezentantul Guvernului în teritoriu că vor veni şi în acest an la Botoşani. Prin intermediul unei adrese oficiale, „Medical Missions” şi-a exprimatintenţia de a-şi oferi serviciile în perioada 30 august – 3 septembrie 2015.

Specialiştii îi solicită prefectului sprijinul pentru a putea demara măsurile pentru autorizările şi aprobările necesare consultaţiilorşiintervenţiilor programate pentru sfârşitul verii. „Medical Missions”îşi propune să colaboreze şi în acest an cu personalul medico-sanitar de la Spitalul JudeţeanMavromati, pe secţiile Chirurgie Plastică şi ORL Pediatrie, Chirurgie Ortopedică Adulţi, Chirurgie General – Laparoscopică, Chirurgie Obstetrică – Ginecologie, cât şicu cel din clinica ambulatorie.

„De mai mult de un deceniu, fundaţia Kansas City Medical Missions a avut privilegiul de a oferi ajutor umanitar, servicii medicale şi chirurgicale copiilor şiadulţilor din JudeţulBotoşani. Aceste servicii au fost posibile doar cu ajutorul şibunăvoinţaautorităţilor din Botoşani. Cu permisiunea dumneavoastră, fundaţia Medical Missions ar dori să revină pentru a colabora din nou cu colegii noştri de la Spitalul Judeţean de UrgenţăMavromatiBotoşani.”, se arată în adresa semnată de Kenneth Conde, director al „Misiunii Medicale”.

„Sunt, cu siguranţă, în asentimentul tuturor botoşănenilor care au apelat sau vor apela la serviciile medicilor americani, când spun că îi aşteptăm în fiecare an, ca pe nişte buni prieteni. Pe lângă medicamentele, consultaţiile echipamentele şiintervenţiile chirurgicale pe care le aduc, ştiu că putem învăţa cu toţii de la ei despre devotamentfaţă de profesie, despre pasiunea cu care se dedică misiunii medicale. Îi vom sprijini şi în acest an şi rog, pe această cale,autorităţile sanitare din judeţ să arate aceeaşi deschidere ca şi până acum.”, a declarat  prefectul Costică Macaleţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA