10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Medicii americani revin la Botoşani

medici americani

Delegatia  Medical Mission si-a anuntat intentia de a trata si in acest an pacientii din judetul nostru. Medicii americani se vor afla la Botosani in  perioada 28 septembrie – 2 octombrie si vor trata  minori peste 5 ani si adulti.

De data aceasta  vor veni trei medici straini, un chirurg  plastician, un chirurg generalist si un specialist  in ortopedie. Este pentru a 13-a oara cand membrii  Medical Missions vin la Botosani.
Doctorii americani vor face atat controale  medicale generale, cat si operatii chirurgicale, in  cazul pacientilor cu leziuni de piele sau  arsuri.
„Vor veni de data aceasta trei medici cu specialitati diferite care vor interveni cu diverse operatii sau tratamente”, a spus Angela Straticiuc, purtator de  cuvant DSP.

Medicii americani vor face operatii minore de  ORL, chirurgie laparoscopica generala,  scoaterea apendicelui, inlocuirea totala a  genunchiului, dar si alte tratamente. Consultatiile  si operatiile se vor face la sectia de pediatrie din  municipiu si la Spitalul Judetean de Urgenta.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA