3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Medicii americani revin la Botoşani. Vezi unde se fac inscrierile pentru consultaţii

medici americani

Echipa de doctori americani Medical Missions revine la Botosani pe 28 septembrie cu trei chirurgi si doi doctori generalisti, dar si 30 de voluntari. Specialistii vor face atat controale medicale, cat si interventii chirurgicale gratuite ORL, plastice, laparoscpice ss ortopedice copiilor si adultilor.

Inscrierea pentru consultatii sau operatii se poate face personal la sectia de pediatrie, sau telefonic la 0231.58.22.90, interior 102, intre orele 08:00-16:00, in perioada 21 iulie-27 septembrie.

Procedurile ORL se vor efectua in sectia de pediatrie, iar operatiile generale si de ortopedie se vor efectua la Spitalul Judetean. In cadrul clinicilor ambulatorii se vor efectua demonstratii de igiena dentara, se vor distribui instrumente de igiena dentara, posibil ochelari de vedere, vitamine, jucarii pentru copiii care vin la control.

„Este un privilegiu sa putem veni in Romania si sa lucram cu medicii si pacientii din Botosani. Simt ca pacientii si doctorii din Botosani sunt ca o noua familie si abia astept sa ii revad”, a declarar dr. Jane Jenab, medic generalist care va insoti echipa pentru a doua oara.

De altfel, si doctorii de familie care au pacienti copii si adulti pentru misiunea medicala pot contacta sectia de pediatre a Spitalului Judetean pentru a fi adaugati pe liste. Echipa medicala de doctori americani va sta la Botosani pana pe 2 octombrie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA