4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Medici cazați la Serviciul de Înmatriculări. Șefii CJ nu au fost în stare să achite cheltuielile la un hotel

Patru medici au venit în județul Botoșani pentru a asigura urgențele deoarece mare parte din personalul Spitalului Județean Mavromati era infectat cu coronavirus.

Colaborarea dintre autoritățile județene a  lăsat mult de dorit în perioada stării de urgență  și a stării de alertă. Prefectul Dan Nechifor a declarat că reprezentanții Consiliului Județean nu au fost în stare să plătească vreo câteva mii de lei pentru  cazarea celor patru medici veniți să asigure urgențele la Spitalul Mavromati.

„Avem patru medici pe care i-am cazat la Permise pentru că Consiliul Județean nu a reușit să găsească disponibilități financiare pentru cazarea medicilor care nu sunt din această localitate.

Consiliul Județean are un buget destul de important și nu a reușit să cazeze patru medici. Acei patru medici care lucrează în urgențe erau foarte necesari. Dacă nu reușim să rezolvăm o problemă simplă, cele mai complicate… Știm istoria PCR-urilor. Mediul privat a reușit să aducă testerul cu două-trei săptămâni înaintea de achiziția făcută de Consiliul Județean. Vorbim de birocrație”, a spus prefectul Dan Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA