2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Medalii cucerite de botoşăneni la Cupa Evolution de la Bucureşti

brilliant taekwondo cupa bucuresti (2)

In weekend-ul trecut, de ziua femeilor, Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoşani a participat la Cupa Evolution in Bucuresti, competitie ce a avut la start circa 250 de sportivi de la 16 cluburi participante.

La această competiţie, Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoşani a participat cu un lot format din şapte sportivi, toţi reuşind să urce pe podium.

Locul 1 : Bojinca Denisa, Dulgheriu Sebastian si Matei Diana

Locul 2 : Corduneanu Andreea (2 medalii) si Cicu Catalin

Locul 3 : Hobjila George si Sirghe Daniel

„Aceasta competitie face parte dintr-o serie de competitii de verificare pentru campionatele nationale. Fiind competitii foarte puternice sunt cel mai bun prilej pentru evaluarea sportiviilor nostri. Suntem multumiti de prestatia acestora care, cu putina atentie in plus ar fi avut rezultate mult mai stralucitoare. Totodata, ne pregatim temeinic pentru ultima competitie de verificare, si anume Trofeul Napocense Hadrianum Aelius, in localitatea Apahida din judetul Cluj. Cu acest prilej dorim sa uram la multi ani si o primavara calda tuturor sportivelor, mamelor acestora si tuturor doamnelor si domnisoarelor care iubesc sportul”, a declarat Denis Matei, preşedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club.

brilliant taekwondo cupa bucuresti (4) brilliant taekwondo cupa bucuresti (3) brilliant taekwondo cupa bucuresti (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA