16.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Meciuri spectaculoase și premii la turneul zonal al ONSȘ / FOTO&VIDEO

Municipiul Botoșani a găzduit astăzi turneul zonal al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la fotbal gimnaziu. Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani iar meciurile s-au jucat în sala de sport a Liceului Pedagogic.

La startul turneului s-au prezentat campioanele județelor Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui care au fost împărțite în două grupe. În prima grupă au jucat echipele din Botoșani, Iași și Suceava iar în a doua grupă cele din Vaslui, Neamț și Bacău. Finala turneului s-a jucat între Școala Gimnazială “M. Drăgan” Bacău și Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava. Au câștigat băcăuanii cu scorul de 3-1, urmând să reprezinte Moldova la turneul final al ONSȘ. Pe locul trei s-a clasat Liceul Teoretic “M. Costin” Pașcani iar pe patru Liceul Teoretic “V. Alecsandri” Săbăuani. Locul cinci a fost ocupat de Școala Gimnazială “M. Kogălniceanu” Dorohoi iar pe ultimul loc s-a clasat Școala Gimnazială “Șt. Ciobotărașu” Lipovăț.

La finalul turneului, toate cele șase echipe au fost premiate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

“Felicit toți participanții la această competiție, îi felicit pe profesorii care i-au pregătit pe acești copii cât și pe colegii mei care s-au implicat în organizare. Mulțumesc sponsorilor Elsaco, Farmacia Anca și Five Continents care ne-au ajutat să oferim premii acestor copii și le urez succes câștigătorilor la turneul final”, a spus prof. Cristian Gherasim, inspector în cadrul IȘJ Botoșani. La premiere au fost prezenți Ada Macovei și Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general și respectiv inspectorul școlar adjunct al IȘJ Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA