23.5 C
Botoșani
sâmbătă, 13 august 2022

Meciul Foresta – Dinamo nu se va juca la Botoșani

Ion Lungu a anunțat ca Primăria este gata să închirieze o nocturnă mobilă, în cazul în care televiziunile și Federația nu vor accepta ca meciul de la sfârșitul acestei luni să se dispute ziua. “Este vorba de o sumă de aproximativ 50.000 de euro, pe care o avem și o putem folosi în acest scop, mai ales că suporterii suceveni își doresc ca meciul să se desfășoare la Suceava”, a precizat Lungu. Meciul Dinamo – Foresta, contând pentru optimile Cupei României, se va disputa în perioada 29-31 octombrie, ziua și ora de start urmând să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Primăria Suceava este gata să închirieze o nocturnă mobilă, astfel încât meciul dintre Foresta și Dinamo, contând pentru optimile de finală ale Cupei României să se poată desfășura pe Stadionul Areni.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care s-a răzgândit, după ce săptămâna trecută declara că “este treaba clubului Foresta” cum și unde organizează meciul de la sfârșitul acestei luni. Presat și de reacțiile avute de suporterii suceveni în mediul online, edilul a cedat, anunțând ieri că municipalitatea este gata să aloce cei 47.000 de euro plus TVA, necesari pentru aducerea unei nocturne mobile pe Areni.

“Prima noastră opțiune a fost să jucăm meciul pe timp de zi (n.r. adică de la ora 14.30), clubul Foresta făcând în acest sens o solicitare la FRF. Din câte am înțeles, și Dinamo a înaintat o asemenea cerere, ca meciul să se joace pe timp de zi. Dacă nu va exista această posibilitate, în ultimă instanță, cheltuielile legate de închirierea instalației de nocturnă pentru stadionul Areni vor fi suportate de Primăria Suceava. Este vorba de o sumă de aproximativ 50.000 de euro, pe care o avem și o putem folosi în acest scop, mai ales că suporterii suceveni își doresc ca meciul să se desfășoare la Suceava”, a declarat Ion Lungu, care și-a propus ca, în bugetul pentru anul viitor, să prindă bani pentru montarea unei nocturne permanente pe Areni.

Foresta a mai jucat în nocturnă pe Areni în urmă cu trei ani, contra Stelei, tot în Cupa Romaniei. Consiliul Local a alocat și atunci aproximativ 50.000 de euro pentru aducerea unei instalații mobile.

Citește mai mult pe Obiectiv de Suceava

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA