Meci cu scandal la DARABANI. A intervenit Poliţia Locală – VIDEO

0
674

meci darabani - vlasinesti

Meci foarte tensionat duminică la Darabani, când Sănătatea a primit vizita echipei fraţilor Palalaie, Flacăra Vlăsineşti. Gazdele s-au impus, la limită, prin golul lui Vasile Ştefănică (‘21), iar brigada de arbitri condusă de Denis Creţu a scăpat meciul din mână, fiind bruscaţi de oaspeţi. Atacantul Marian Ungureanu a fost eliminat de la gazde în minutul 68.

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ioan Dumitrel, om de fotbal, fost jucător la Sănătatea Darabani şi Bucovina Rădăuţi. În minutul 4, Marian Ungureanu trece pe lângă deschiderea scorului, şutul său ocolind puţin  transversala porţii lui Bogdan Sandu.Vasile Ştefănică reuşeşte să înscrie în minutul 21, după ce Alexandru Stancoschi a executat repede o lovitură liberă, apoi a început scandalul. Oaspeţii au sărit la centralul partidei, Denis Creţu, fiind nemulţumiţi că dărăbănenii nu au executat lovitura liberă la fluierul său, portarul Sandu apucându-l de după ceafă pe arbitru.

Poliţiştii au intrat pe teren pentru a calma spiritele, fapt care i-a înfuriat mai tare pe cei de la Vlăsineşti „Pe ăsta cu şapcă, întreabă-l: Ai voie să intri în teren?” a protestat Ovidiu Tărnăuceanu. Al doilea mitan a debutat cu o ocazie mare a oaspeţilor, dar goalkeeper-ul Alin Andruş a respins balonul cu un reflex formidabil. În minutul 68, Marian Ungureanu vede al doilea cartonaş galben pentru o simulare în careul oaspeţilor văzută doar de centralul partidei şi este eliminat de pe teren.

„Acum poţi să-l înjuri şi tu, eu am făcut-o destul” i-a transmis portarul Bogdan Sanduantrenorului echipei CS Sănătatea, Ovidiu Ştefănucă. În minutul 90, Ionuţ Guceanu execută o lovitură liberă de la aproximativ 18 m puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii lui Sandu. În minutele de prelungire, Cosmin Ştefănucî intervine periculos cu piciorul sus la un adversar, dar tuşierul Cătălin Brânză ridicase fanionul pentru ofsaid în momentul centrării, alt motiv de scandal pentru oaspeţi, care nu i-au rămas „datori” nici lui Brânză, fiind luat şi acesta puţin de gât. După fluierul de final, încăierările au continuat între forţele de ordine, brigada de arbitri şi jucătorii din Vlăsineşti. CS Sănătatea Darabani obţine a patra victorie consecutivă.

Sursa: Dărăbăneni.ro

VEZI GALERIE FOTO