Maşină de POLIŢIE implicată într-un accident rutier în municipiul Botoşani. DOUĂ PERSOANE RĂNITE – GALERIE FOTO

0
918

accident masina politie (16)

O maşină a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a fost implicată într-un accident rutier, pe strada Calea Naţională din municipiu. În urma accidentului, o poliţistă a fost rănită. De asemenea, o persoană încătuşată, aflată în maşina de poliţie, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de poliţie venea din Zona Industrială unde a avut loc un scandal şi avea în maşină o persoană încătuşată. Având semnalele luminoase în funcţiune, poliţistul aflat la volan a trecut pe culoare roşie a semaforului şi s-a izbit într-un autoturism. În urma impactului, o poliţistă a fost rănită. De asemenea, bărbatul încătuşat a avut nevoie de îngrijiri medicale.

accident masina politie (15) accident masina politie (14) accident masina politie (13) accident masina politie (12) accident masina politie (11) accident masina politie (10) accident masina politie (9) accident masina politie (8) accident masina politie (7) accident masina politie (6) accident masina politie (5) accident masina politie (4) accident masina politie (3) accident masina politie (2) accident masina politie (1)