17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Maşină blocată în mocirlă, pe o stradă din municipiul Botoşani GALERIE FOTO

masina strada libertatii botosani (0)

În municipiul Botoşani se lucrează în stil românesc. Indiferent că lucrează la drumuri, apa sau canalizare, firmele îşi bat joc de oamenii care locuiesc în zonă. Asta se întâmplă şi complicitatea autorităţilor locale sau judeţene care ar trebui să ia măsuri.

Un exemplu este strada Libertăţii din municipiul Botoşani. S-a lucrat la extinderea reţelelor de apă-canalizare, s-au îngropat ţevile dar drumul a rămas impracticabil. Un botoşănean a rămas ieri cu maşina blocată în mocirla de pe această stradă. Mai bine de o oră a încercat să iasă iar până la urmă a apelat la o firmă de tractări auto pentru a putea scoate maşina din mocirlă.

masina strada libertatii botosani (1) masina strada libertatii botosani (13) masina strada libertatii botosani (12) masina strada libertatii botosani (11) masina strada libertatii botosani (10) masina strada libertatii botosani (9) masina strada libertatii botosani (8) masina strada libertatii botosani (7) masina strada libertatii botosani (6) masina strada libertatii botosani (5) masina strada libertatii botosani (4) masina strada libertatii botosani (3) masina strada libertatii botosani (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA