29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Martinus Quenten a refuzat oferta conducătorilor de la Steaua şi se întoarce la FC Botoşani. VEZI de ce s-au blocat negocierile

fc-bt-gaz4 quenten

Atacantul Martinus Quenten nu s-a înţeles cu conducătorii echipei Steaua şi va pleca în cantonamentul formaţiei FC Botoşani pentru a se pregăti sub comanda lui Leo Grozavu. Quenten a refuzat contractual de 10.000 de euro pe lună propus de conducătorii formaţiei campioane.

Conducerile cluburilor FC Botoşani şi Steaua s-u înţeles de mai bine de o săptămână în privinţa transferului lui Martinus Quenten. După mai multe runde de negocieri, oficialii botoşăneni au acceptat suma de 200.000 de euro care urma să fie plătită imediat după vizita medical a jucătorului. În cursul zilei de ieri, Martinus Quenten a revenit în România şi a mers la negocieri cu oficialii stelişti. Aceştia i-au propus un contract pe durata a cinci ani, fotbalistul urmând să încaseze 8.000 deeuro pe lună. În urma negocierilor, s-a ajuns la un contract de 10.000 de euro pe lună dar cu toate acestea, transferul a picat.

“Noi ne-am înţeles cu Steaua şi aşteptam să se finalizeze discuţiile între ei. Din câte am înţeles, el a vrut un procent dintr-un eventual transfer. Steaua a vrut o clauză de reziliere destul de mare, a acceptat-o dar împreună cu impresarii a solicitat un procent dintr-un viitor transfer. Transferul a căzut. Nu a mai dorit el. Am vorbit cu Argăseală, le-am pus jucătorul la dispoziţie, a făcut vizita medicală şi urma să mă sune pentru a semna transferul şi a primi banii. Noi ne-am dat acordul, am acceptat ma puţini bani dar nu pot să-l oblig pe jucător să semneze. Martinus este în Bucureşti şi urmează să plece în cantonamentul din Austria”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA