22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Marș liberal pentru autostrada A8 FOTO&VIDEO

Partidul Național Liberal a organizat astăzi o acțiune prin care solicită guvernului realizarea autostrăzii A8 Iași – Tg. Mureș. Acțiunea este una cu scop electoral, ținând cont că până la alegerile europarlamentare au rămas mai puțin de trei luni.

Aproximativ 50 de membri și simpatizanți PNL au venit cu mașinile, în această dimineață, în parcarea supermarketului Kaufland și au pornit într-un marș pe traseul strada Sucevei – Pacea – George Enescu – bulevardul Eminescu – Calea Națională – Cuza Vodă. Ei spun că vor să atragă atenția că Moldova are nevoie de o autostradă pentru a se putea dezvolta.

„Avem un marș auto pentru a arăta autorităților de la București că vrem să avem o autostradă, să avem drumuri bune, pentru a putea circula în condiții decente, pentru a veni investitorii să investească în zona noastră. Este o zonă defavorizată, în care drumurile sunt sub orice critică. Ipocrizia guvernanților a ajuns la extrem, prinzând în buget o sumă infimă  pentru realizarea autostrăzii, sumă care nu ajunge nici măcar pentru un metru de autostradă”, a spus consilierul local Maricel Maxim.

La acest marș au fost în special liberali din municipiul Botoșani. Cu excepția lui Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, ceilalți primari liberali din județul Botoșani nu au participat la acest marș. Nici măcar Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, nu a fost prezent.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA