9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Marius Croitoru: „Suntem într-o mini criză. Ne lipseşte victoria”

fc botosani - otelul gol croitoru (2)

Mijlocaşul Marius Croitoru, unul dintre cei mai buni jucători din lotul echipei FC Botoşani, consideră că echipa trece printr-un moment nefast şi că doar o victorie o poate aduce la forma din turul campionatului. Deşi a marcat în partida cu Oţelul, Marius Croitoru nu este foarte bucuros şi asta deoarece FC Botoşani a obţinut doar un punct.

„Din păcate nu am reuşit să câştigăm. Eu prefer să dau pase de gol decât să dau goluri. Preferam să marcheze altcineva şi să câştigăm. Pentu mine nu contează cine marchează ci contează ca echipa să câştige. Cel mai important este să adunăm puncte şi să ne îndeplinim obiectivul. Din păcate, avem patru meciuri în care nu am reuşit să câştigăm. Am obţinut doar două puncte. Am mai trecut prin astfel de perioade. Ne dorim să obţinem cât mai multe puncte din următoarele două meciuri”, a spus Marius Croitoru care a adăugat:

„Atâta timp cât nu câştigi patru meciuri, normal că eşti în criză. Când câştigi trei-patru meciuri, toată lumea spune că eşti echipă pe val. Cât nu câştigi, eşti într-o mini criză. Ne avantajează foarte mult punctele pe care le-am acumulat în tur. Ne lipseşte victoria. Aş face orice pentru această echipă. Ţin la această echipă, iubesc această echipă şi îmi doresc ca acest oraş să aibă echipă în liga I mulţi ani de acum. Anul acesta este un an greu. Nu cred că FC Botoşani se va afla printre cele două echipe care vor retrograda din sezonul următor”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA