1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Marius Croitoru se implică într-o campanie umanitară pentru copilul fostului fotbalist Costel Enache. Mijlocaşul botoşănenean îşi scoate tricoul la vânzare şi îl provoacă pe N’Doye

croitoru tricou

Marius Croitoru a decis să se implice într-o nouă campanie umanitară iar de această dată încearcă să-l ajute pe fostul fotbalist Costel Enache care trece prin clipe grele, după ce băiatul său a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Căpitanul echipei FC Botoşani şi-a scos la vânzare  tricoul de joc în scop umanitar, liciţaia urmând a se încheia înaintea meciului cu Viitorul Constanţa, programat la sfârşitul acestei luni.

„E cel mai greu meci al carierei pentru Costel Enache deoarece copilul său a fost diagnosticat cu o afecţiune gracvă şi îmi doresc din tot sufletul să câştige acest meci. Pentru un părinte este crunt să-ţi vezi copilul într-o asemenea situaţie. Sunt şi eu tată, ştiu ce însemană, practic eşti neputiincios în asemenea clipe. De aceea fac un apel la la toţi oamenii pentru că de-a lungul aici la FC Botoşani au fost numeroase campanii de succes pentru oamenii care au avut nevoie de ajutor. De acee doresc să scot tricoul meu de joc, nu la o licitaţie pentru că sună urât, ci într-un scop caritabil, banii obţinuţi pe el urmând a fi donaţi acestui băiat care are nevoie de bani. Îmi doresc din tot sufletul să fie o sumă cât mai rezonabilă pentru acest copil şi cred că ar trebui să fie un preţ de pornire undeva la 400 de lei pentru că ne dorim să strângem cât mai mulţi bani”, a declarat Marius Croitoru.

Căpitanul FC Botoşani a lansat un apel şi către prietenul său Ousmane N’Doye, de la ASA Tg. Mureş, să se alăture campaniei şi să-şi scoată şi el la licitaţie tricoul. „Îl rog din suflet bunului meu prieten Ousmane să mi se alăture şi să scoată şi el tricoul pentru acest scop. Probabil va fi un tricou de viitor campion şi ne ajuta mult în încercarea de a strânge mai multe fonduri”, a adăugat Croitoru.

Cei care doresc să-l ajute pe Denis Enache pot dona bani în contul:

Titular cont : Enache Denis Constantin

Cont LEI : RO79RNCB0679144622770001

Cont EUR: RO52RNCB0679144622770002

croitoru tricou1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA