0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Marius Croitoru nu a uitat meciul cu FC SB: „Peste evoluția din a doua repriză nu poți trece. Să te temi de niște copii…”

Chiar dacă pentru FC Botoșani urmează mâine un meci cu o altă candidată la titlu, antrenorul Marius Croitoru nu a trecut prea ușor peste înfrângerea cu FC SB și mai ales peste evoluția elevilor săi în partea secundă.

Antrenorul echipei FC Botoșani este deranjat de faptul că jucătorii pe care îi antrenează nu au avut nicio reacție în repriza a doua a meciului cu FC SB și parcă aveau o teamă de adversar.

“Peste eșec poți trece. Peste evoluția din a doua repriză nu poți trece. Nu am cum să trec peste evoluția din a doua repriză. Teama lor, frica lor de a juca fotbal… nu pot să trec. Mă macină. Sunt jucători care au jucat la un nivel foarte mare iar împotriva unor copii au făcut cinci pași în spate și practic nu am văzut jumătatea terenului. Nu mi se pare normal ca jucători cu experiență, cu multe meciuri, meciuri decisive, să aibă asemenea evoluție în a doua repriză. Să te temi de niște copii când rezultatul este la mâna ta”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA