4.4 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Marius Croitoru: „Ne-am luat adio de la locul 3”

FC Botoșani a pierdut pe teren propriu în fața Universității Craiova iar șansele de a mai prinde podiumul Ligii 1 sunt din ce în ce mai mici. Inclusiv antrenorul Marius Croitoru a declarat că și-a luat adio de la locul trei.

„Atât timp cât nu marchezi, e foarte greu să câștigi împotriva unei echipe foarte bune. Am încercat, am dat tot ce am avut mai bun azi. Din păcate, Craiova a câștigat pe merit, felicitări, asta este, mergem mai departe.

A fost implicat în ambele faze Chindriș. Nu știu ce a fost acolo la acel meleu, din câte am înțeles ar fi fost un penalty pentru ei, unul pentru noi, ambele neacordate. Mi-e greu să spun, n-am avut timp să văd reluările

Ne-am luat adio de la locul 3, mi-e foarte greu să cred că mai avem șanse la locul 3, dar mai avem o șansă dacă FCSB ia Cupa. Mai avem 2 jocuri, vedem ce putem lua din ele. Îmi doresc să iau cât mai mult, rămâne de văzut dacă și putem”, a declarat Croitoru.

Antrenorul lui FC Botoșani spune că nu este supărat pe Andrei Chindriș, cel care le-a adus două penalty-uri celor de la Universitatea Craiova, și are încredere în fundașul său și pentru perioada următoare.

„Nu sunt supărat pe el. E un copil, trebuie să învețe din greșeli. Asta este, fotbalul pe care îl jucăm noi e riscant și asta este. Trebuie să învețe, să crească de la meci la meci. În această seară a făcut un meci bun din punctul meu de vedere, numai că a fost implicat în multe faze de 1 la 1 pe care nu le-a gestionat cum trebuie.

Am încredere în el și îmi doresc ca pe viitor, indiferent unde va fi, să nu mai repete aceste greșeli. Sunt lucruri grave pentru un fundaș, dar nu sunt supărat pe el. Am avut atitudine, am jucat deschis.

Apar tot mai multe cazuri de coronavirus printre jucătorii, ceea ce nu a existat la început. Din păcate, vedeți, credeam că suntem de neatins, dar ne-am înșelat. Nu știu a cui e vina, nici nu vreau să caut vinovatul, dar undeva a existat o slăbiciune. A existat o breșă, iar sportivii ar trebui să înțeleagă că nu suntem oameni de rând și ar trebui să fim mult mai atenți”, a mai spus Croitoru la DigiSport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA