33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Marius Croitoru: „E bine că ne-am trezit la timp şi că am reuşit să facem trei puncte mari. Cu siguranţă este meciul descătuşării”

croitoru marius

Căpitanul echipei FC Botoşani din meciul cu Concordia Chiajna este convins că faţa echipei se va schimba în următoarele partide. El recunoaşte că era o presiune foarte mare după seria de şapte meciuri fără victorie dar spune că din acest moment vor reapărea rezultatele.

„Am suferit foarte mult ţinând cont că nu am câştigat de anul trecut. Am stat la mâna rezultatelor iar ele au fost de partea noastră. Să nu câştigi şapte meciuri şi să cazi doar un loc în clasament, înseamnă că rezultatele au fost de partea noastră. E bine că ne-am trezit la timp şi că am reuşit să facem trei puncte mari. Cu siguranţă este meciul descătuşării. Ne doream să câştigăm pentru noi, pentru viitorul nostru, pentru viitorul acestei echipe. Am fost numărul unu la suporteri în Liga a II-a, suntem printre primele echipe şi în Liga I. Asta spune foarte mult despre ataşamentul oamenilor faţă de această echipă şi ţin să le mulţumesc”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA