20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Marius Croitoru: “Am obiectivele mele pe care le voi anunța în vestiar” VIDEO

Marius Croitoru și-a început astăzi cariera de antrenor și spune că și-a fixat deja o serie de obiective. În urmă cu un an, fostul mijlocaș și-a agățat ghetele în cui și a venit la Botoșani unde i s-a oferit postul de director sportiv.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, are mare încredere în Croitoru și a decis să-l numească antrenor principal al echipei. Marius Croitoru a venit astăzi la reunirea lotului FC Botoșani și a condus primul antrenament. El spune că și-a fixat un obiectiv pentru acest sezon dar nu a dorit să-l facă public. În schimb, a spus că vor veni jucători cel puțin la fel de valoroși ca Fabbrini, Burcă sau Karaboue.

“Au plecat jucători care au dus greul sezonul trecut. Sunt șase titulari care au plecat dar consider că jucătorii care vor veni vor avea aceeași valoare. Nu ne grăbim să aducem fotbaliști. Nu ne interesează numărul ci valoarea. Sunt trei-patru fotbaliști dar nu pot să vă dau nume pentru că nu sunt semnați. Nu cred că este antrenor care să nu-și propună lucruri mărețe. Încă nu am discutat despre obiectiv dar eu am obiectivele mele pe care le voi anunța în vestiar. După cei voi vorbi cu domnul Iftime, atunci voi face public obiectivul echipei”, a declarat Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA