0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Marius Buliga şi Cosmin Andrei au fost aleşi viceprimari

buliga, andrei

Cu 13 voturi pentru şi 10 împotrivă, Marius Buliga şi Cosmin Andrei au fost aleşi viceprimaii municipiului Botoşani. Pentru cele două funcţii de viceprimari au mai concurat Gheorghe Iavorenciuc şi Corneliu Furtună.

Diferenţa a fost făcută de către foştii consilieri PDL Florin Ghiorghiţă şi Marius Buliga. Cei doi au trădat PDL-ul şi au trecut de partea social democraţilor. Pentru susţinerea primarului Portariuc în Consiliul Local, primul a primit un post de director regional la RAR iar al doilea funcţia de viceprimar.

La finalul votului, social democraţii împreună cu aliaţii din Consiliul Local au sărbătorit victoria.

„Lăsați scandalul, panarama și teatru, colaborați cu primarul, comunitatea, presa”, le-a transmis consilierul Mihai Tincu noilor viceprimari.

„Vreau să-i felicit pe colegii noștri, pe domnii viceprimari. Sper că vor învăța din anumite greșeli, experiențe. Vreau să fie un punct de turnură în ceea ce privește acest mandat încredințat de cetățeni. Aproximativ un an și jumătate am avut parte de scandal, circ, sabotaj, bețe în roate. Vreau mai multe fapte, mai multă implicare în teren. Vreau să fie prezenți alături de cetățeni”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA