0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Marius BUDĂI: „Să nu mai condamnăm cetățenii României la sărăcie pentru următorii 50 de ani”

Marți, 25 octombrie, Marius Budăi a transmis un mesaj triumfalist pensionarilor și viitorilor pensionari din România. Va fi eliminat pragul maxim stabilit de USR și Florin Cîțu, pentru majorarea pensiilor românilor. 

Eliminarea pragului stabilit de USR și Cîțu, respectiv PNL, cu Ursula von der Leyen, reprezintă o mare victorie pentru PSD și pentru români, susține Marius Budăi.

„Despre pensiile contributive, cea mai mare victorie pentru români va fi eliminarea din PNRR a acelui procent inuman la adresa cetățenilor români, de a fi condamnați la sărăcie pentru următorii 50 de ani și este clar că din discuțiile de până acum, de la nivelul UE, de la nivelul familiei Socialiștilor-Europeni, avem toată susținerea acestui procent din PNRR. Să nu mai condamnăm cetățenii României la sărăcie pentru următorii 50 de ani.

În PNRR se vorbește să nu avem 9,4% (n.r. – din PIB, cheltuieli maxime cu pensiile). Niciun stat membru UE nu are în PNRR așa ceva. Nicăieri nu există acest prag! Aceasă inepție trebuie scoasă din UE.

Atât am fost de iubitori de români – cei care au scris atunci, Ghinea, Turcan și Cîțu, că românii trebuie să fie săraci”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii.

Citește mai mult pe RTV.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA