17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Marius BUDĂI: „12 milioane de cetăţeni vor beneficia de pachetul social”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat detalii, duminică, în direct la România Tv, despre pachetul social pe care coaliţia de guvernare îl va adopta luni în sprijinul persoanelor cu venituri mici, precum pensionarii şi angajaţii cu salariul minim pe economie. De asemenea, Guvernul va ajuta şi mediul de afaceri, în condiţiile în care România se confruntă în acelaşi timp cu mai multe crize, inclusiv cu cea generată de războiul din Ucraina.

Marius Budăi, deputat PSD, a explicat că pachetul economico-social pe care Guvernul îl implementează va veni în sprijinul cetăţenilor români „pentru a le apăra puterea de cumpărare”.

„Ştim cu toţii în ce situaţie suntem şi cu această criză de securitate şi toate crizele pe care le-am traversat în ultimii doi ani. Avem obligaţia să ne adresăm în primul rând către cetăţenii vulnerabili şi să creem în paralel cu aceste măsuri şi măsuri pentru mediul de afaceri şi pentru produsul românesc, să sprijinim mediul de afaceri românesc să-şi poată apăra locurile de muncă existente să ne gândim ulterior să-i încurajăm să mai creeze alte locuri de muncă”, a declarat Marius Budăi, în direct la România TV.

Citește mai mult pe RTV.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA