27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Marius Baciu, antrenor Chiajna: „Nu a fost intenţie de fault sau joc nesportiv”

marius baciu

Antrenorul principal al Concordia Chajna consideră că echipa sa are forţa de a reveni şi de a se salva de la retrogradare. Marius Baciu s-a arătat mulţumit de cum a jucat echipa sa până la eliminarea lui Muşat şi consideră că respectivul fault nu era de penalty şi cartonaş roşu.

„Au fost două meciuri, unul până la eliminare şi unul după eliminare. Am avut iniţiativa, ocazii foarte mari de a marca dar nu contează jocul nostru bun pentru că am pierdut cele trei puncte. Vreau să rămânem cu momentele bune din acest joc şi să trece rapid peste greşeli pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu în etapa următoare. Am avut o primp parte foarte bună, am controlat jocul în totalitate în prima jumătate de oră, ne-am creat ocazii foarte bune. Dacă marcam, poate era altfel jocul. După ce am primit primul gol nu ne mai interesa pentru că era foarte greu să revenim. Am avut câteva ocazii şi în inferioritate numerică dar am rămas cu zero puncte. Trebuie să uităm cât de repede jocul. Eu sunt foarte mulţumit de lot şi sunt ferm convins că echipa nu este pe locul care ar merita să fie acum. E o echipă cu calitate şi sunt ferm convins că am jucători care pot juca ceea ce vrem noi”, a spus Marius Baciu care a adăugat:

„Nu vreau să comentez arbitrajul dar cum a dat fault pentru ei aşa putea să dea şi pentru noi. Am impresia că nu a fost în careu. Putea să fie undeva pe 16 metri. A fost un duel umăr la umăr, ambii bagă mâna şi încearcă să ia faţa. Nu a fost intenţie de fault sau joc nesportiv. Am fost fundaş. Din astea se întâmplă multe. În plus, era foarte greu să ajungă mingea la el. S-a scris istoria meciuri şi deja nu mai contează. Sper să se întoarcă în favoarea noastră la următoarele jocuri”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA