-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Marius Baciu, antrenor Academica: „Toate schimbările le-am făcut din cauza problemelor medicale”

marius baciu antrenor academica pitesti

FCM Dorohoi a reuşit să încurce astăzi una din principalele candidate la promovarea în Liga I. La finalul partidei, Marius Baciu, antrenorul principal al formaţiei Academica Argeş Piteşti a acuzat starea terenului de la Dorohoi dar a recunoscut că rezultatul este unul echitabil.

„La ce s-a putut juca, până la urmă, 0-0 e un rezultat bun. Am avut ocaziile din prima repriză pe care nu le-am putut fructifica. Am ratat. A fost Ispir singur cu portarul, apoi Chiţu. În a doua repriză a fost foarte greu terenul şi se putea întâmpla orice. Am avut şi ocazia lui Pătulea dar putea şi ei să marcheze la acea bară. Terenul a fost greu pentru ambele echipe dar nu te poţi desfăşura. Toate schimbările le-am făcut din cauza problemelor medicale. Kone avea entorsă, Venţer a avut probleme de indigestie, i s-a făcut rău. Rusu a primit o lovitură în tendon. Toate au fost schimbări forţate. Îi felicit şi pe cei din Dorohoi, au muncit, au dat ce au putut”,a spus Marius Baciu.

Cât priveşte lupta pentru promovarea în Liga I, Baciu susţine că FC Voluntari rămâne principala favorită dar el speră în continuarea în realizarea obiectivului.

„Mai sunt atâtea meciuri, se joacă. Deocamdată ei sunt avantajaţi. Vom analiza foarte bine şi vom vedea ce va fi din iarnă. Eu zic că avem forţa de a juca în Liga I. Suntem o echipă normală de Liga a II-a care încercăm şi sperăm. Nu ne lăfăim dar sperăm să gestionăm banii foarte bine”, a adăugat antrenorul principal al echipei Academica Piteşti.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA