-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

PROBLEME la CFR CLUJ. Miriuţă: „Există şansa să nu facem deplasarea la Botoşani”

cfr cluj

FC Botoşani ar putea câştiga la masa verde meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal. Antrenorul clujenilor a anunţat că sunt şanse mari ca echipa pe care o pregăteşte să nu se prezinte la Botoşani.

CFR Cluj a pierdut ieri seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Braşov iar situaţia este foarte tensionată. La conferinţa de presă de la finalul partidei, antrenorul a declanşat un atac fără precedent la adresa conducerii clubului şi a încheiat spunând că pe 6 decembrie va demisiona de la echipă, indiferent dacă situaţia se va rezolva sau nu. “Decizia mea este luată. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, eu voi demisiona începând cu data de 6 decembrie, când se va termina turul acestui campionat”, a spus Vasile Miriuţă.

Potrivit PROSPORT, Jucătorii echipei nu sunt plătiţi de foarte multă vreme şi nu mai au motivaţia necesară pentru a juca, a spus Miriuţă.

„Nu am ce să le reproşez băieţilor. În urmă cu o lună am tras un semnal de alarmă, dar nu poţi juca fără bani. Nu ştiu cum să-i motivez. Dacă nu se va rezolva săptămâna asta, nu ştiu cine va mai juca aici. Nu se poate face performanţă fără bani, mai bine punem lacăt şi ne vedem fiecare de treaba noastră. Eu nu le pot spune jucătorilor să îşi depună memorii. Din câte ştiu, fotbaliştii nu mai vor să joace în meciul cu Botoşani. Există şansa să nu facem deplasarea la Botoşani” , a declarat Vasile Miriuţă.

Citeşte mai mult pe Prosport

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA