14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Marea bălăcăreală din USL Botoşani. Un consilier local PSD atacă un viceprimar PNL

Stimata dna viceprimar Catalina Lupascu,

In calitate de consilier local ales sunt indignata de modul in care dvs ca si viceprimar, membru al Executivului Primariei intelegeti sa faceti politica si administratie. De cand ati ajuns in primarie va tineti doar de scandaluri si de actiuni de imagine. Am rugamintea sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:

Puteti enumera cateva realizari concrete de cand sunteti in aceasta functie si cu sprijinul nostru?

Credeti ca e normal sa va atacati in presa seful ierarhic aruncand acuzatii false doar pentru a muta atentia de la principala problema din CL si anume alianta de conjunctura PNL-PDL?

Vi se pare fireasca alianta PNL-PDL in CL in conditiile in care cetatenii au votat USL? Nu e o inselare clara a electoratului? Mai puteti privi alegatorii in ochi?

De ce incercati sa protejati directorii PDL suspectati de afaceri cu firme de partid PDL? Raspundeti public la aceasta intrebare va rog pentru ca evitati raspunsul de cate ori sunteti intrebata.

Recunoasteti ca ati fost consultata pe parcursul elaborarii bugetului dintr-un spirit de corectitudine si fairplay al primarului iar in sedinta de CL v-ati comportat ca o veritabila Opozitie?

De ce va comportati in CL ca o anexa a PDL asteptand de la liderul PDL semnalul pentru a vota? Va simititi comoda avandul ca sef pe Florin Ghiorghita? Chiar atat de jos ati coborat?

Cum evaluati dvs activitatea primarului cand nu aveti o pregatire de specialitate si intelegere asupra fenomenelor economice si financiare?

Stiu ca nu veti raspunde acestor intrebari desi cetatenii care ne-au votat merita niste raspunsuri. In final va rog sa va treziti la realitate pana nu e prea tarziu si sa dati dovada de responsabilitate si maturitate! Circul regizat de dvs nu mai prinde la botosaneni! Oamenii vad si vor fapte, nu circ!

Tereza Nica, consilier local

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1590 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA