23.3 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

Mare atenție la ofertele false de vacanță de pe internet! Hackerii clonează site-uri

Hackerii profită de obiceiul oamenilor de a-și căuta vacanțe din timp și încearcă să îi păcălească. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a transmis că o agenție reală de turism e obligată mereu să ofere toate detaliile referitoare la biletele de avion, cazare și masă.

Fiți foarte atenți ce site-uri folosiți atunci când vă alegeți vacanțele pentru a nu înșelați de escrocii de pe internet.

„La o asemenea ofertă este posibil să dai click și să te trezești cu banii luați din cont. Caut companiile de zbor oficiale, site-urile oficiale și îmi caut eu zborurile”, a transmis Iarina, una dintre persoanele care obișnuiesc să călătorească des în țară sau străinătate, potrivit Digi24.

Mulți oameni au fost păcăliți fiindcă escrocii apelează la o strategie foarte simplă. Încearcă să le atragă atenție folosindu-se de prețuri foarte mici, care par a fi oferte de nerefuzat. De regulă o parte din taxe nici măcar nu sunt menționate, iar călătorul ajunge la aeroport și ulterior la cazare și află că suma totală e, de fapt, mult mai mare.

Sursa: RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA